Voor kinderen

img_20160418_095431LET OP: vanaf oktober 2023 neem ik geen nieuwe aanmeldingen aan. Vanaf januari 2024 gaat mijn praktijk sluiten. Je kunt nog wel bij mij terecht via Family Supporters in Rosmalen.

Omdat jouw ouders denken dat jij je niet helemaal fijn voelt en je hulp nodig hebt, hebben ze op mijn site gekeken of contact met mij opgenomen. Kindertherapie (speltherapie) kan jou en je ouders helpen als het even niet zo goed gaat.

In mijn praktijk help ik kinderen die het een tijdje moeilijker hebben.

Sommige kinderen hebben vaak ruzie. Anderen worden gepest. Er zijn kinderen die vaak boos zijn of snel bang. En ook kinderen die heel stil of juist heel druk zijn. En het kan ook zijn dat hun papa en mama gescheiden zijn. Of dat je papa, mama, broertje of zusje ernstig ziek is, of misschien zelfs dood is.

20170831_151957-1Ik ben Renate (kijk zo zie ik er uit). Ik help kinderen in mijn spelkamer. In de spelkamer kan je spelen of praten. Als je het fijn vindt, speel ik met je mee. Zo kan ik je beter leren kennen en begrijpen.

Zo ziet de spelkamer er uit

sam_0801In de spelkamer is veel playmobiel, zand en water. Een winkeltje en een poppenhuis. En je kan er ook tekenen en verven. Of een spel doen of verkleden. We kunnen samen ook een verhaal schrijven, muziek luisteren of een boek lezen. Ben je nieuwsgierig naar mijn spelkamer? Ik heb een paar foto’s voor je gemaakt!

Wat is koraal?

Weet jij wat Koraal is? Het is een plek, diep in de oceaan, waar allerlei vissen en andere waterdieren rondzwemmen. Ze zijn allemaal verschillend maar allemaal even prachtig om te zien!

Ze zoeken er eten of schuilen er een tijdje om zich veilig te voelen. Zo is het ook bij Koraal Kindertherapie. In mijn praktijk zijn alle kinderen, hoe verschillend ze ook zijn, van harte welkom. Want ook elk kind is anders, maar uniek.

Ook jij bent mooi en goed zoals je bent!

Ik help graag kinderen die zich vaak niet fijn of niet blij voelen. Mijn spelkamer is een veilige plek waar je kunt spelen of praten over wat er in je omgaat. Omdat de meeste kinderen liever spelen dan praten, kan spelen je helpen om je weer fijner, sterker of vrolijker te voelen.

Ik ben benieuwd naar wie jij bent! Graag help ik jou en ook jouw ouders, zodat het weer beter met je mag gaan. Je bent van harte welkom!