Recensies

 

 

M (12 jaar):

“Door deze therapie is het nu makkelijker geworden voor mij om te praten. Héééél erg bedankt dat je alle tijd voor me nam.”

ouders J (6 jaar):

“Het is fijn dat onze zoon zich gezien voelt en dat wij als ouders gehoord en gesteund worden. We hebben ons kind positief zien veranderen en we hebben als ouders ook een groei doorgemaakt.”

ouders E (4 jaar):

“Wij wisten echt niet wat we met E moesten doen na alles wat er in haar korte leventje is gebeurd. Ze was boos, verdrietig en kon zich niet goed uiten. Na de therapie is zij echt weer een vrolijke meid die ook weer een kleuter is. We hebben E weer terug!”

B (10 jaar):

Renate heeft mij in korte tijd kunnen helpen zodat ik weer lekker buiten kon fietsen vol vertrouwen. Bij Renate voelde ik mij gelijk thuis en veilig. Ik mocht samen met haar mijn plan maken en dat vond ik fijn. 

ouders B:

Bij Renate voelde zowel onze dochter als wij ons snel vertrouwd. Renate stelt het kind centraal. Wij als ouders zijn hier op een fijne manier bij betrokken. Er is oor voor iedereen.

moeder van D (7 jaar):

Hij vond het jammer dat hij niet meer hoefde te komen bij jou . Hij vond het altijd heel leuk zei die. Misschien zien we ze nog een keer, zei die. Dat deed me wel wat toen hij dat gisteren zei. Wij hebben er ook veel aan gehad dat die bij jou is geweest dank daarvoor!! Mocht er iets zijn dan nemen we contact met je op! Bedankt voor je vertrouwen en goede zorgen en een fijne tijd voor D.