Recensies

Ouders van T (9 jaar):

Renate is een superlieve, betrokken kindertherapeute, onze dochter ging er heel erg graag heen en heeft erg veel geleerd tijdens de speeluurtjes, je zag haar zelfvertrouwen gewoon groeien en haar faalangst afnemen. Echt top!

I (9 jaar):

‘Het is fijn bij Renate. Ze is lief, luistert goed naar je en heeft mij goed geholpen’

Ouders I:

‘Renate is betrokken en luisterde goed naar ons en onze dochter. We zien dat de therapie onze dochter heel goed heeft geholpen. Het heeft haar handvatten en zelfvertrouwen gegeven die haar nu maar ook in de toekomst zullen helpen’

Ouders E (6 jaar):

Na een aantal maanden van heftige driftbuien van onze kleuter kwamen we met onze handen in het haar terecht bij Renate. Hier werden we begripvol, respectvol en open ontvangen.
Onze dochter vond het in het begin reuze spannend. Renate heeft hier alle begrip en geduld voor gehad. Maar wat een feest daar in de spelkamer!! En je hoeft niet eens op te ruimen!
Tijdens de sessies is er veel gelachen en stond onze dochter centraal. Bij de oudergesprekken gaf Renate ons haar mooie inzichten. Heel mooi hoe ze deze inzichten uit het spelen haalt. Tussen de sessies door mochten wij als ouders aan de slag! De ene keer lukte dit wel en soms ook niet. Toch benadrukte Renate altijd de (kleine) stapjes die we maakten! Wat ik ook altijd heel prettig vond, is dat Renate heel eerlijk was.
Nu een jaar verder zijn de driftbuien verleden tijd en is er weer rust en balans bij ons in het gezin. Wat ontzettend fijn om te ervaren. En wat ben ik blij dat we zijn wezen spelen bij Renate

M (12 jaar):

“Door deze therapie is het nu makkelijker geworden voor mij om te praten. Héééél erg bedankt dat je alle tijd voor me nam.”

ouders J (6 jaar):

“Het is fijn dat onze zoon zich gezien voelt en dat wij als ouders gehoord en gesteund worden. We hebben ons kind positief zien veranderen en we hebben als ouders ook een groei doorgemaakt.”

ouders E (4 jaar):

“Wij wisten echt niet wat we met E moesten doen na alles wat er in haar korte leventje is gebeurd. Ze was boos, verdrietig en kon zich niet goed uiten. Na de therapie is zij echt weer een vrolijke meid die ook weer een kleuter is. We hebben E weer terug!”

B (10 jaar):

Renate heeft mij in korte tijd kunnen helpen zodat ik weer lekker buiten kon fietsen vol vertrouwen. Bij Renate voelde ik mij gelijk thuis en veilig. Ik mocht samen met haar mijn plan maken en dat vond ik fijn. 

ouders B:

Bij Renate voelde zowel onze dochter als wij ons snel vertrouwd. Renate stelt het kind centraal. Wij als ouders zijn hier op een fijne manier bij betrokken. Er is oor voor iedereen.

moeder van D (7 jaar):

Hij vond het jammer dat hij niet meer hoefde te komen bij jou . Hij vond het altijd heel leuk zei die. Misschien zien we ze nog een keer, zei die. Dat deed me wel wat toen hij dat gisteren zei. Wij hebben er ook veel aan gehad dat die bij jou is geweest dank daarvoor!! Mocht er iets zijn dan nemen we contact met je op! Bedankt voor je vertrouwen en goede zorgen en een fijne tijd voor D.