Contact

Renate Dreher-Bouwens

Kinder- en Jeugdtherapeut, speltherapeut en orthopedagoog

Koraal Kindertherapie’: praktijk voor kindertherapie/ speltherapie, opvoedadvies en begeleiding bij rouw en verlieservaringen

  • Praktijkadres: Sassenheimseweg 8 5258 HL Berlicum.
  • Postadres: Baroniehoeven 15 5244 HX Rosmalen.
  • email: info@koraalkindertherapie.nl
  • telefoon: 06-41028628
  • openingstijden: momenteel alleen vrijdagen (voor therapie afspraken)

Bereikbaarheid:

De snelste manier om mij te bereiken is per mail. Mijn mail lees ik zeker 3x per week en je mag binnen een week antwoord verwachten.

Je kunt me ook bellen. Mocht ik de telefoon niet op kunnen nemen, laat dan een bericht achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Mijn praktijk is gelegen in het centrum van Berlicum, op loopafstand van de winkels en verschillende basisscholen (De Parel, De Kleine Beer en Theresiaschool). Mijn praktijk is ook heel gemakkelijk bereikbaar vanuit Middelrode, Heeswijk-Dinther, Rosmalen, Maliskamp, Hintham, Den Bosch, Oss, Vinkel, Nuland, Den Dungen en St. Michielsgestel.

Werken op locatie is in sommige situaties mogelijk. Neem hierover telefonisch contact op met mij.

Routebeschrijving met de auto:

  • Vanaf de A59 (Waalwijk/ Den Bosch/ Oss/ Nijmegen) neem je afslag 48 (Rosmalen/Berlicum). Ga linksaf richting Berlicum. Ga op deze weg (Berlicumseweg, Wamberg en Hoogstraat) voortdurend rechtdoor. Bij de rotonde in het centrum rechtdoor en meteen de parallelweg op aan de rechterkant (Sassenheimseweg).
  • Vanaf de A2 (Den Bosch/ Vught) afslag 21 (Veghel) naar de N279. Ook vanuit de richting Veghel kom je over de N279. Neem afslag Berlicum, rijd de Runweg uit tot aan de rotonde bij het centrum. Neem op de rotonde de 1e afslag naar rechts (Sassenheimseweg) en ga meteen de parallelweg op aan de rechterkant.

Mijn praktijk bevindt zich in het witte huis (nummer 8) en je kan je auto parkeren in de parkeervakken aan die parallelweg.

Routebeschrijving met openbaar vervoer:

Bus 158 rijdt vanaf ‘s-Hertogenbosch, Centraal Station, richting Veghel.
In Berlicum stap je uit bij halte Centrum/ Sassenheimseweg. Loop rechtdoor en steek over bij de rotonde. Mijn praktijk bevindt zich in het witte huis, nummer 8.